Loading Dogodki

Ko bomo kot družba dojeli ta najbolj dragoceni miselni preobrat, ki ga bo predavateljica Špelca Morojna podala v predavanju, in seveda po njem tudi ravnali (ni dovolj, da ga samo razumemo ampak da ga res živimo), bomo v eni generaciji odpravili vse konflikte, medsebojna obračunavanja, tihe vojne in namesto tega vzpostavili zdravo povezanost.

Čestitamo vam za vaše predano starševstvo. Zavedati se morate, da ste pionirji, saj večina klasičnih pristopov še vedno uči, kako “krotiti” otroke in najstnike, zato vam ni vedno lahko in morda naletite na odpor. Špelca bi vam rada podarila zaupanje, da ste na pravi poti in da boste želi vseživljenjske čudovite rezultate.

V predavanju bo govorila o najbolj pomembnem dejavniku, ki bo vaše odnose z najstniki, otroki ali komerkoli obrnil v čisto novo smer, smer, ki je nismo navajeni, ne od doma, ne iz družbe, ne iz šole, ne iz svoje okolice.

Govorila bo o odkritju, ki je najbolj spremenil moje materinstvo in ki je spremenil že toliko družin. To odkritje ima sicer mnogo obrazov, a ima skupni imenovalec.

Ta je: 95% najstniške jeze sploh ni jeza.

Tudi če izgleda kot jeza, tudi če eksplodira, ne dela za šolo, se prepira s sorojenci, se zapira v sobo, govori nespoštljivo … 95% sploh ni jeza.

Prisluhnite predavanju, odkrijte najbolj dragoceno skrivnost lepega odnosa z vsemi ljudmi v vašem življenju in popolnoma prenovite svoje odnose!

PRIJAVA
Na vrh