Loading Dogodki
  • Imate doma najstnika, ki ne sodeluje z vami, je eksploziven?

  • Ali pa imate najstnika, ki je pred vami vzpostavil zid in nikakor ne morete do njega, se z njim pogovarjati, je zaprt vase, z vami komajda spregovori kakšno besedo?

O webinarju

Otrok je vaš učitelj.  Velikokrat nas vodi predpostavka, da so viri vseh težav, ki jih imamo z našim odraščajočim otrokom, v njem. Pa je to res? Dr. Špelca Morojna pravi, da ne. Da lahko skozi vašega najstnika prepoznate sebe. Namesto, da rešujete odnose z njim (ali kogarkoli drugim), se obrnite vase. Si najprej dovolite čutiti in občutiti čustva. S tem se boste znebili bremen, se osvobodili. Ponovno se boste lahko čustveno povezali z ljudmi okoli vas.

Izvrstna predavateljica Špelca Morojna vam bo s tem webinarjem pomagala, da se bodo vaši odnosi v družini obrnili na bolje oziroma  se spremenili za vedno. 95% jeze, ki jo vidimo pri najstnikih, namreč sploh ni jeza, četudi tako izgleda. Pomagala vam bo, da se boste s težavami soočili, ne več bežali od njih, si dovolili izraziti, kaj čutite in se ponovno povezali z otrokom.

O dr. Špelca Morojna

Dr. Špelca Morojna je mama treh otrok, zaljubljena v naravo. Je lastnica zelo uspešnega podjetja, trdno na tleh, polna energije in neusahljiv vir idej. Verjame besedam njegove svetosti Dalai Lame, ki je rekel, da bodo zahodne ženske rešile svet, in jih sama tudi uresničuje.

Je kreatorka metode F.E.E.L., ki je plod 26-letnega dela, raziskovanja in poglobljenega študija. Ta metoda spreminja življenja po vsem svetu.

Izkušnje si je nabirala kot doktorica znanosti na FERI Maribor in kot ustanoviteljica ter prva slovenska svetovalka za dojenje IBCLC v neprofitni organizaciji Štorklja. Ob delu je končala šolanje za bioenergetsko zdravljenje in psihologijo uma in telesa, svoje znanje pa nadgrajuje pri priznanih mednarodnih mentorjih.

Danes je predana mentorica tisočim študentom in diplomantom, ki se udeležujejo njene akademije, delavnic in programov v Poslovno Duhovni Akademiji.

PRIJAVA
Go to Top