Loading Dogodki

Imate doma najstnika, ki ne sodeluje z vami, je eksploziven? Ali pa imate najstnika, ki je pred seboj vzpostavil zid in nikakor ne morete do njega, se z njim pogovarjati, je zaprt vase, z vami komajda spregovori kakšno besedo?

Otrok je vaš učitelj.  Velikokrat nas vodi predpostavka, da so viri vseh težav, ki jih imamo z našim odraščajočim otrokom, v njem. Pa je to res? Dr. Špelca Morojna pravi, da ne. Da lahko skozi vašega najstnika prepoznate sebe. Namesto, da rešujete odnose z njim (ali kogarkoli drugim), se obrnite vase. Si najprej dovolite čutiti in občutiti čustva. S tem se boste znebili bremen, se osvobodili. Ponovno se boste lahko čustveno povezali z ljudmi okoli vas.

Izvrstna predavateljica Špelca Morojna vam bo s tem webinarjem pomagala, da se bodo vaši odnosi v družini obrnili na bolje oziroma  se spremenili za vedno. 95% jeze, ki jo vidimo pri najstnikih, namreč sploh ni jeza, četudi tako izgleda. Pomagala vam bo, da se boste s težavami soočili, ne več bežali od njih, si dovolili izraziti, kaj čutite in se ponovno povezali z otrokom.

PRIJAVA

 

Na vrh