Loading Dogodki
  • Vas mučita tesnoba in stres?

  • Imate občutek, da vsi nenehno pritiskajo na vas in vas bodo skorajda zadušili?

O webinarju

Stres je lahko vzrok slabih odnosov, trenj v družini, zapletene vzgoje in tudi resnejših težav, bodisi z otroci, bodisi s partnerji, ki lahko vodijo do raznih manjših in večjih zdravstvenih težav.

Postal je del našega vsakdana in večkrat mu je težko uiti v hitrem tempu in kopici vedno večjih zahtev, ki jih moramo izpolnjevati starši, pedagogi in drugi, ki se ukvarjajo z vzgojo in poučevanjem otrok.

Ko govorimo o vzgoji otrok in družinskem življenju, je uravnavanje stresa včasih ključnega pomena za to, da lahko otroke vzgajamo in jim pomagamo da uspeha v sproščenem vzdušju, ljubečem okolju kjer se tudi s partnerjem dobro razumete, ste si drug drugemu v oporo in se veselite skupnih uspehov.

Kako se z metodami NLP ubraniti stresa vam bo povedal NLP coach in Master Trainer Gaber Marolt, ki bo v tem webinarju združil svoje izkušnje iz dolgoletnega vodenja delavnic osebnega razvoja v nekaj odličnih nasvetov, s katerimi boste lahko znižali stres doma in nasploh.

O Gabru Maroltu

Gaber Marolt je NLP master trainer, coach in poslovni trener. Že več kot poldrugo desetletje se ukvarja z osebno rastjo. Kot coach in trener NLPja je pomagal že številnim znižati stres v življenju, kar se kaže v izboljšanju odnosov, lahkotnosti vsakdana in tudi uspešnosti nasploh.

Je iskriv in zabaven predavatelj ter eden izmed najstrokovnejših NLP trenerjev pri nas. Je ustanovitelj NLP Centra. Predava tako v Sloveniji kot tudi tujini in sodeluje s številnimi domačimi in tujimi strokovnjaki. Treninge NLP vodi v Mariboru, Ljubljani in Celju na vseh stopnjah NLP, vsebine s področja vzgoje, komunikacije in osebnostne rasti pa predava tako staršem kot tudi pedagogom in vzgojiteljem v šolah in vrtcih. V številnih podjetjih vodi vsebine s poslovnih izobraževanj, trženja, marketinga in prodaje.

PRIJAVA
Go to Top