Loading Dogodki
  • Kako se lotiti pozitivne vzgoje?

  • Ne veste kako motivirati otroka, da bi se z veseljem lotil zadanih nalog?

  • Povratna informacija – zakaj je njeno pravilno podajanje tako zelo pomembno?

O webinarju

Če želite narediti korak naprej na katerem koli področju svojega življenja, je potrebno začeti delati nekatere stvari drugače kot doslej. Kdaj torej narediti korak naprej? Ko smo se v življenju ustavili in ne napredujemo – pa si to želimo. Kadar nismo zadovoljni, kadar želimo nekaj drugega, kot imamo ali smo zdaj, je nujno nekaj spremeniti. Morda vedenje, morda okvir razmišljanja. Vsako težavo, vedenje, komunikacijo lahko definiramo kot izziv, kot možnost napredka. Iz rutine ne zrastemo, zrastemo le, ko se nekaj novega naučimo.

Maja Novak, energična učiteljica razrednega pouka in plesa, je navdušila že s svojim prvim webinarjem – Recepti za lažje delo v šoli in doma. V njegovem nadaljevanju vam bo predstavila še nekaj receptov za uspešno dojemanje sebe in drugih. Pokazala vam bo, kako je z NLP tehnikami vse lažje. Kako usmerjamo svoj fokus, svoje razmišljanje v pozitivno in spodbudno okolje. Izbira je naša, vaša. In vi ste kreatorji vaših sprememb na boljše, pozitivno.

Veliko staršev in pedagogov se prav tako sprašuje, kako ohraniti objektivnost v stresnih in konfliktnih situacijah. Maja vas bo na tem odličnem webinarju opremila s tehnikami, ki jih boste lahko uporabili prav v takšnih situacijah.

O Maji Novak

Maja je profesorica razrednega pouka in plesna učiteljica. Otroška srca skuša pritegniti s svojo naklonjenostjo, prijateljskim odnosom in ljubeznijo do otrok. Pomembno ji je, da pri učencih razvija psihomotorično, socialno-emocionalno in spoznavno področje. Posreduje jim nova znanja in jih uči kako to kasneje v življenju uporabiti. Njen največji cilj ji je, da otrok postane samostojen, komunikativen, ustvarjalen, vedoželjen in da ima pozitivno samopodobo.

Prijava
Go to Top