Loading Dogodki
  • Imate otroka, ki se nenehno pritožuje?

  • Naredi iz najbolj preproste in nedolžne zadeve pravi cirkus?

O webinarju

Za takšne dramatične otroke imamo poseben izraz: Drama queen otroci. Drama queen (m/ž) otroci zelo pogosto iščejo pozornost, neprestano zahtevajo, da smo v stiku z njimi in imajo neprestano veliko pritožb. Takšen otrok je ranljiv, zelo dramatično odreagira na vsako stvar in neprestano jamra.

V webinarju boste spoznali, kako z njimi ravnati. Kaj je zanje nujno narediti in česa ne smete narediti s temi otroki, da zadeve ne poslabšate. Kako lahko najbolj poskrbite za njih? Kako poskrbite za ostale družinske člane? Kako vzpostaviti njihovo življenje, da bo njihov razvoj tekel normalno naprej?

Webinar je podkrepljen s konkretnimi primeri iz prakse, kako ravnati v najrazličnejših situacijah.

O Marku Juhantu

Marko Juhant je specialni pedagog za motnje vedenja in osebnosti. Svoje izkušnje in spoznanja iz dolgoletnega dela z otroki kot vzgojitelj, ravnatelj in samostojni pedagog, v obliki predavanj s konkretnimi primeri iz vsakodnevnega življenja prenaša na učitelje, starše in otroke.

Je konkreten in praktičen, kar se zagotovo v prvi vrsti manifestira tudi skozi zanimiva, predvsem pa poučna predavanja. V šoli sta mu bila najljubša odmor in telovadba, danes pa čas najraje preživlja v naravi.

Je tudi avtor večih knjig o vzgoji (Punce, glavo gor, Pogrešani napotki, Družinska zakladnica, Srečni otroci in Pogovori, skupaj s Simono Levc tudi uspešnico Varuh otrokovih dolžnosti).

PRIJAVA
Go to Top