Loading Dogodki
  • Kako izstopiti iz ponavljajočih se prepirov, pa naj bodo burni ali pa celo pomenijo dolge dneve ali celo tedne molčanja?

  • Kako pomiriti sebe, preden uspemo izbruhniti in izliti na sogovornika ves svoj bes in mu povedati “kar mu gre”?

o webinarju

Vsi kdaj pristanemo na dnu, prepričani, da smo žrtve, da se nam je zgodila krivica, da smo nemočni, da ni izhoda. Če imamo pripravljena orodja, ki jih na dnu potegnemo iz rokava, postane dno odskočna deska v bolj pristno življenje.

Čeprav se vsak od nas srečuje z unikatnimi izzivi, pa si lahko pogledamo kaj je vsem tem izzivom skupnega – ugotovili bomo, da veliko.

Spoznali bomo, da je njihova osnova enaka. Ta resnica nam ostaja prikrita, dokler se svojim izzivom in bolečim preizkusom in oviram na naši poti le previdno približujemo in jih opazujemo iz varne razdalje in se jim od strahu sploh ne upamo prav približati.

Mi bomo skupaj pogumno zakorakali vanje in jih razgalili ter jih na ta način končno zares spoznali – odkrili njihove šibke točke in svojo moč ter našli načine, kako jih ne le premagati, ampak jih dobesedno izkoristiti za svojo rast in napredek.

o Sabini Košmrl Kaučič

Profesorica biologije in filozofije. Avtorica, predavateljica, žena in mama treh otrok, TEDx Ljubljana govornica.

Skozi leta poučevanja na različnih šolah je ugotovila, kaj deluje pri najmlajših, najstnikih, odraslih, ne glede na njihove sposobnosti, talente, socialno ozadje, spol in zanimanja. Spoznala je, kako poučevati in vzgajati, pa tudi bivati z večjim žarom, lahkotneje, brez izgorevanja in stresa. Kar je ugotovila v praksi, je podkrepila z dognanji strokovnjakov in zapisala v svoji najnovejši knjigi »Srčni učitelj«.

Ta dragocena spoznanja zdaj predaja tistim, ki so na kakršenkoli način soudeleženi pri vzgoji naslednje generacije, prepričana, da se v srčni vzgoji in pristnih odnosih skriva potencial, da skozi zaceljenega posameznika zacelimo družbo in svet. Odzivi uporabnikov metod, ki jih predstavlja, potrjujejo, da ima njihova uporaba moč harmonizirati odnose in izboljšati kvaliteto bivanja.

PRIJAVA
Go to Top