Loading Dogodki
  • “Kako preizprašati svoje misli, prepričanja in čustva in jih po potrebi spremeniti, da me bodo podpirala pri starševstvu in partnerstvu?”

  • “Kako prepoznati prepričanja, ki jih kot starš prenašam iz svoje primarne družine in prenašam na svoje otroke?”

  • “Kako naj poskrbim zase in svoje notranje stanje v nekaj preprostih korakih?”

o webinarju

Naše delovanje velikokrat izvira iz naših močno zasidranih prepričanj in mnenj o nas samih, svetu in življenju na sploh. Prepričanja lahko pridobimo od staršev, širše družine, prijateljev, vrstnikov, učiteljev ter splošne družbene okolice.  Ta prepričanja so ponavadi tako močno zasidrana v nas, v našo podzavest, da jih velikokrat sploh ne prepoznamo kot prepričanja, ampak jih razumemo kot golo resnico, ki odraža realnost. A velikokrat temu sploh ni tako. Na svet in na dogodke, ki se nam dogajajo, nato gledamo na podlagi teh prepričanj, ki jih imamo o sebi in svetu, in če so naša prepričanja negativna, omejujoča, nam preprečujejo delovanje v smeri tistega, kar si želimo. Neko pozitivno prepričanje nam tako omogoči akcijo, napredek, na drugi strani pa nas negativno prepričanje omejuje in zadržuje.

V tem webinarju vas bo izvrstna predavateljica in NLP trenerka Nada Mulej popeljala skozi preproste tehnike za spremembo prepričanj, ki pomagajo spremeniti naše mnenje o sebi in svojih sposobnostih.

Pokazala vam bo nekaj strategij za zadovoljne starše – in otroke:

  1. Ljubezen do sebe: Recite adijo strogemu samokritiku!
  2. Ljubezen do partnerja: Zakaj sva se srečala in zaljubila?
  3. Jasne meje otrokom: Sem tvoja-a mama(oče), ne tvoj prijatelj-ica!

Opremite se s pozitivnimi prepričanji, negativne obrnite v pozitivne in zaživite polnejše in svobodnejše življenje!

O Nadi Mulej

Nada Mulej je profesorica slovenskega jezika in primerjalne književnosti, mednarodno potrjena trenerka in NLP master coach (INLPTA)in avtorica številnih uspešnic. Je tudi predavateljica na višji šoli, uspešno pa vodi tudi svoje podjetje. Vodi delavnice o učenju, nastopanju, svetovanju, coachingu, NLP, osebnostni rasti in kreativnem pisanju.
Je tudi prejemnica nagrade ACS za posebne dosežke v izobraževanju odraslih.

Zase pravi, da je njeno osebno poslanstvo  navdih ljudem na poti uresničevanja njihovih sanj in odkrivanja virov moči, širjenje kulture vseživljenjskega učenja, kulture medosebnega in pisnega sporazumevanja, njeno največje zadovoljstvo pa je odkrivati notranje vire moči pri sebi in drugih na omenjenih področjih.

PRIJAVA
Go to Top