Loading Dogodki
  • Kako z zdravim odnosom do sebe oblikovati uspešen partnerski odnos?

  • Kako realizirati svojo izjemno pomembno očetovsko vlogo?

O webinarju

Starševska vloga je izjemnega pomena za oblikovanje zdrave osebnostne strukture otroka. Ob tem se včasih zdi vloga očetov zapostavljena, saj je po rojstvu otroka večji del pozornosti mamice usmerjen na malo bitjece. Mnogi očetje prispevajo k negi in skrbi otročka, a se kljub temu počutijo zapostavljene. A odraščajoči otrok potrebuje prisotnega očeta, ki  zna formirati zdravo očetovsko vlogo, a ne le kot oče, temveč kot moški v odnosu do sebe. Ko je moški v tem odnosu zadovoljen, lahko bolj tvorno in odgovorno oblikuje zadovoljen in zdrav partnerski odnos. A kako to storiti? O tem bo v webinarju govorila partnerska svetovalka Melita Kuhar.

O Meliti Kuhar

S sočutjem, srcem, znanjem, iskreno in predvsem s premnogimi izkušnjami Melita svetuje partnerjem in staršem pri vsakodnevnih izzivih že več kot desetletje. Pri njej v Svetovalnici se oglasijo pari, ki so zašli v komunikaciji, zaupanju, ne znajo več sodelovati, kot starši pa uporabljajo prijeme, ki morebiti niso primerni za vzgojo ali pač preveč popustljivo in nedosledno vzgajajo.

Svetuje tudi pri osebnem razvoju, kako preživeti razhod in nezvestobo, kar vse povzroča močne čustvene viharje, a vedno lahko najdemo ustrezne zdrave rešitve.

PRIJAVA
Go to Top