Loading Dogodki
  • Kako otroka naučiti potrpežljivosti?

  • Kako naj obvladujemo rivalstvo med sorojenci?

O webinarju

V času odraščanja vsakega otroka se starši slej ko prej soočimo s situacijami, ko v njih ne vemo, kako naj ravnamo. V takih trenutkih so nam lahko v izjemno pomoč nasveti strokovnjakov, ki se ob svojem delu vsakodnevno srečujejo z najrazličnejšimi primeri in si ob njih pridobivajo bogate izkušnje.

Eden največjih strokovnjakov pri nas s področja vzgoje je zagotovo specialni pedagog Marko Juhant. Svoje izkušnje, ki si jih je skozi desetletja pridobival kot dolgoletni ravnatelj, vzgojitelj, oče in avtor številnih najbolje prodajanih knjig o vzgoji otrok. Z vzgojo otrok se ukvarja že več kot 40 let. Vsako leto predava na več kot 500 predavanjih v vrtcih, šolah in drugih ustanovah tako staršem kot tudi pedagoškim delavcem. Skozi izkušnje, vodenje taborov in spremljanje pouka se je naučil, kateri vzgojni ukrepi dejansko delujejo in kateri ne.

Na tem webinarju bo odgovarjal na konkretna vprašanja staršev, ki so mu jih zastavili po webinarjih.

O Marku Juhantu

Marko Juhant je specialni pedagog za motnje vedenja in osebnosti. Svoje izkušnje in spoznanja iz dolgoletnega dela z otroki kot vzgojitelj, ravnatelj in samostojni pedagog, v obliki predavanj s konkretnimi primeri iz vsakodnevnega življenja prenaša na učitelje, starše in otroke.

Je konkreten in praktičen, kar se zagotovo v prvi vrsti manifestira tudi skozi zanimiva, predvsem pa poučna predavanja. V šoli sta mu bila najljubša odmor in telovadba, danes pa čas najraje preživlja v naravi.

Je tudi avtor večih knjig o vzgoji (Punce, glavo gor, Pogrešani napotki, Družinska zakladnica, Srečni otroci in Pogovori, skupaj s Simono Levc tudi uspešnico Varuh otrokovih dolžnosti).

PRIJAVA
Go to Top