Loading Dogodki
  • Si želim, da je moj otrok optimist?

  • Je bolje, da je moj otrok realist ali pa celo pesimist?

O WEBINARJU

Danes potrebuje svet optimistične ljudi bolj kot kdajkoli prej. Optimizem ali prepričanje, da se bodo zadeve na koncu dobro iztekle, je temelj vztrajnosti in vzdržljivosti. Optimizem tlakuje pot k uspehu.

Morda boste sedaj rekli: “Če sem pesimist/realist in nimam visokih pričakovanj, bom ob njihovi neizpolnitvi bolj srečen, kot bi bil kot optimist. Tudi razočaranje ob neuspehu bo manjše.” A temu ni tako. Raziskave kažejo, da nizka pričakovanja ne pomenijo, da smo bolj srečni. Pokazale so, da optimisti, ki so prepričani v svoj uspeh, dejansko to tudi uresničijo. Redkeje zapadejo v depresijo, manj trpijo za boleznimi, njihovi odnosi z drugimi so boljši, živijo dlje in lepše.

V webinarju se bo Ana Trampuž na praktičnih primerih dotaknila značilnosti optimistov in pesimistov. Podala vam bo nekaj praktičnih nasvetov, s katerimi boste svoje otroke naučili optimizma.

O ANI TRAMPUŽ

Ana Trampuž, Gorenjka s stalnim prebivališčem v Mariboru, mamica dveh deklic, RTT praktik (Rapid Transformational Therapy – nagrajena oblika hipnoterapije), mentorica v programu Inspired Women Lead in tudi NLP Praktik. Uživa v pridobivanju novega znanja ( preko knjig, pogovorov, podcastov, delavnic, uradnih in neuradnih izobraževanj…). Že od nekdaj verjame, da če ne razumeš problema, če nisi prepričan v katerem grmu tiči zajec, se problema težko rešiš. Šele ko razumeš, se lahko s problemom spopadeš, in prav to omogoča svojim strankam s RTT metodo coachinga.

Verjamem v izražanje in zapisovanje hvaležnosti, zato je tudi nastal njen projekt Happy dnevnik.

Ana je tudi del tima NLP s srcem – iniciative, v kateri so se združili coachi, ki želijo v teh časih pomagati ljudem, ki potrebujejo tovrstno pomoč.

Go to Top