Loading Dogodki
  • Se ubadate z nenehnimi prošnjami otrok, da bi se vaši družini pridružil novi živalski družinski član?

  • Ne veste, kako se tega projekta lotiti, da bo prav za vašo družino IN novega živalskega prijatelja?

O webinarju

Slej ko prej pride večina otrok v fazo, ko si zaželijo domačo žival. Kužka, mucko, hrčka, zajčka, morda ribico, želvico in v nedogled bi lahko naštevali otroške želje.

Ali so samo sitnosti s hišnimi ljubljenčki, ali ima celotna stvar tudi kakšne prednosti? Kdaj in kako se odločimo za novega, živalskega družinskega člana in katerega izbrati? Kdaj so naši otroci dovolj zreli oziroma kdaj smo starši dovolj zreli za novo obveznost, ki bo z našo družino vdano preživela kar nekaj naslednjih let?

Specialni pedagog in velik ljubitelj živali Marko Juhant je mnenja, da je živalski družinski član en velik doprinos k pozitivnim odnosom v družini in pri odraščanju otrok. A smiselno se je na to vlogo pripraviti, skrbno razmisliti in narediti načrt, kako se bo vsa družina pripravila na prihod novega člana.

Naj vaš novi družinski član pride v ljubeč in za vedno dom!

O Marko Juhantu

Marko Juhant je specialni pedagog za motnje vedenja in osebnosti. Svoje izkušnje in spoznanja iz dolgoletnega dela z otroki kot vzgojitelj, ravnatelj in samostojni pedagog, v obliki predavanj s konkretnimi primeri iz vsakodnevnega življenja prenaša na učitelje, starše in otroke.

Je konkreten in praktičen, kar se zagotovo v prvi vrsti manifestira tudi skozi zanimiva, predvsem pa poučna predavanja. V šoli sta mu bila najljubša odmor in telovadba, danes pa čas najraje preživlja v naravi.

Je tudi avtor večih knjig o vzgoji (Punce, glavo gor, Pogrešani napotki, Družinska zakladnica, Srečni otroci in Pogovori, skupaj s Simono Levc tudi uspešnico Varuh otrokovih dolžnosti).

PRIJAVA
Go to Top