Loading Dogodki

O webinarju

Tuji jezik je posebna veščina, ki pa je dana vsem – le naučiti se je moramo uporabljati. Jezika se je potrebno učiti spontano in kreativno. Učiti se ga je potrebno redno in nagraditi vsak svoj napredek!

V webinarju Kako se učiti tujega jezika – o metodah učenja tujega jezika, ki ne vključujejo učenja na pamet ali slovnice vas bo izjemna učiteljica angleščine Katja popeljala skozi praktične in uporabne metode pri učenju jezika, ki ne vzamejo veliko časa in ne upostošijo vaše denarnice. Na delavnici bomo pogledali, kateri dejavniki vplivajo na proces učenja in jih poimenovali. Velik del učenja je namreč odvisen od našega prepričanja in čustev, ki jih gojimo do jezika.

O Katji Prkič

Katja Prkič je diplomirala na Filozofski fakulteti kot univ. dipl. prevajalka angleščine in nemščine ter že skoraj takoj po študiju začela poučevati angleški jezik. Svoje izkušnje si je pridobivala tudi kot učiteljica angleščine za vsa starostna obdobja, tudi za najmlajše, in vedno znova odkrivala nove metode za poučevanje jezika. Preučevanje in odkrivanje novih prijemov za usvajanje tujega jezika je njena velika strast.

PRIJAVA
Go to Top