Loading Dogodki

O webinarju

Zaprite oči in naštejte 5 najpogostejših stavkov, ki jih rečete svojemu otroku ali pa jih rečete o svojem otroku, ko se on igra v bližini.

Vse to so stavki, ki jih otroci dobro sidrajo v svojo podzavest. So to stavki, ki si želite, da si jih vaš otrok zapomni in na njih gradi svojo prihodnost? Otrokom vsak dan peremo možgane, zato jih dajmo oprati na dober način.

Nihče izmed nas staršev se zjutraj ne zbudi in reče: »Danes je super dan, da malce zafrknem svoje otroke.« Velika večina staršev želi najboljše za svoje otroke in dela po najboljših močeh. Pa vendar vsi delamo napake. Ker nas poganjajo avtomatizmi, ki smo jih mi prevzeli od svojih staršev.

95 % naših dejanj je nezavednih. Najbolj zahtevna naloga kot starš je spoznavanje samega sebe ter premagovanje in spreminjanje svojih vzorcev. A ta naloga ima pravzaprav na naše otroke največji učinek.

O Ani Trampuž

Ana Trampuž, Gorenjka s stalnim prebivališčem v Mariboru, mamica dveh deklic, RTT praktik (Rapid Transformational Therapy – nagrajena oblika hipnoterapije), mentorica v programu Inspired Women Lead in tudi NLP Praktik. Uživa v pridobivanju novega znanja ( preko knjig, pogovorov, podcastov, delavnic, uradnih in neuradnih izobraževanj…). Že od nekdaj verjame, da če ne razumeš problema, če nisi prepričan v katerem grmu tiči zajec, se problema težko rešiš. Šele ko razumeš, se lahko s problemom spopadeš, in prav to omogoča svojim strankam s RTT metodo coachinga.

Verjamem v izražanje in zapisovanje hvaležnosti, zato je tudi nastal njen projekt Happy dnevnik.

PRIJAVA
Go to Top