Loading Dogodki

Zaprite oči in naštejte 5 najpogostejših stavkov, ki jih rečete svojemu otroku ali pa jih rečete o svojem otroku, ko se on igra v bližini.

Vse to so stavki, ki jih otroci dobro sidrajo v svojo podzavest. So to stavki, ki si želite, da si jih vaš otrok zapomni in na njih gradi svojo prihodnost? Otrokom vsak dan peremo možgane, zato jih dajmo oprati na dober način.

Nihče izmed nas staršev se zjutraj ne zbudi in reče: »Danes je super dan, da malce zafrknem svoje otroke.« Velika večina staršev želi najboljše za svoje otroke in dela po najboljših močeh. Pa vendar vsi delamo napake. Ker nas poganjajo avtomatizmi, ki smo jih mi prevzeli od svojih staršev.

95 % naših dejanj je nezavednih. Najbolj zahtevna naloga kot starš je spoznavanje samega sebe ter premagovanje in spreminjanje svojih vzorcev. A ta naloga ima pravzaprav na naše otroke največji učinek. Kako se je lotiti in kakšen vpliv bo takšna sprememba imela na nas in ljudi okoli nas, bo v tem webinarju spregovorila odlična predavateljica Ana Trampuž.

PRIJAVA
Na vrh