Loading Dogodki

So kazni, sankcije in nadzor pri vzgoji in poučevanju otrok resnično najboljša izbira? Ali obstaja tudi takšen način, ki pristno povezuje in zbližuje?

Predavateljica vam bo predstavila nekaj najpogojstejših mitov, ki nas usmerjajo tako pri naši vzgoji doma, kot tudi pri poučevanju učiteljev in pedagogov v vrtcih in šolah. Je čas, da te mite ovržemo?

Predavateljica vam bo predstavila metodo F.E.E.L., ki omogoča odraslemu, da končno začne “popravljati” odsev (otrokovo moteče vedenje) v izvoru samem. Posebej bomo govorili o tem, kako v konfliktu na “otročje” vedenje ne odreagira iz ran, vzorcev in starih prepričanj ter tako tudi sam postane otročji, ampak kako lahko v konfliktih ugleda svoje rane, neizražene občutke in jih zdaj izrazi oz. poceli. Na ta način se bosta z otrokom globlje spoznala, se pristno povezala in stopila ven iz začaranega kroga. Spoznali bomo različne tipe otrok/najstnikov in pristope, ki delujejo pri njih. Predstavila bo tudi nekaj vprašanj Access consciousnessa in izpraševanje misli po Katie Byron.

PRIJAVA
Na vrh