Loading Dogodki
  • Se sprašujete, zakaj otroci ne razumejo besedice ne?

  • Zakaj vas otroci včasih kar ne slišijo in vas ignorirajo?

O webinarju

Ta webinar s podnaslovom Kako dati otrokom navodila, da jih bodo lažje upoštevali? je korak naprej v svet NLP, korak k vedno bolj uporabnim praktičnim nasvetom, ki jih lahko uporabljate v vsakodnevnem življenju, tudi pri vzgoji otrok. Gaber Marolt, NLP Master Trainer in coach vam v njem razkrije, kateri so elementi dobrega stika. Izveste, kateri komunikacijski kanali obstajajo in kater je tisti, ki ga vi uporabljate najraje. Naučite se tudi, kako to ugotovite pri svojem otroku oziroma nasplošno pri ljudeh okoli vas. In ta dejstva boste lahko uporabili, da bo vaše delo z otroci še uspešneje tako pri učenju kot drugače.

Pokaže vam tudi, kako se izogniti negativnim navodilom (negacijam) in kako otroka spodbujati, da bo počel več tistih stvari, za katere menite, da mu bodo v življenju koristile in še nekaj drugih uporabnih nasvetov.

O Gabru Maroltu

Gaber Marolt je NLP master trainer, coach in poslovni trener. Že več kot poldrugo desetletje se ukvarja z osebno rastjo. Kot coach in trener NLPja je pomagal že številnim znižati stres v življenju, kar se kaže v izboljšanju odnosov, lahkotnosti vsakdana in tudi uspešnosti nasploh.

Je iskriv in zabaven predavatelj ter eden izmed najstrokovnejših NLP trenerjev pri nas. Je ustanovitelj NLP Centra. Predava tako v Sloveniji kot tudi tujini in sodeluje s številnimi domačimi in tujimi strokovnjaki. Treninge NLP vodi v Mariboru, Ljubljani in Celju na vseh stopnjah NLP, vsebine s področja vzgoje, komunikacije in osebnostne rasti pa predava tako staršem kot tudi pedagogom in vzgojiteljem v šolah in vrtcih. V številnih podjetjih vodi vsebine s poslovnih izobraževanj, trženja, marketinga in prodaje.

PRIJAVA
Go to Top