Loading Dogodki
  • Kako pomagati najstniku, da bo razumel sebe in da ga bomo bolje razumeli tudi mi sami?

  • Kako najstniku pomagati, da bo krepil občutek vključenosti, nadzora nad samim seboj in svojim življenjem?

O webinarju

Najstniki so v lanskem in letošnjem letu utrpeli največje posledice šolanja od doma in izolacije. V obdobju, ko iščejo svoj prostor pod soncem, potrebujejo potrditve in se ubadajo s hormonskim divjanjem, smo jih zaprli in jim prepovedali druženja. Naše nekdaj  prijazno bitje je naenkrat postalo razjarjen lev, ki grize in razgraja naokoli.

Ste se spraševali, kako pomiriti leva, da bo razumel sebe in da ga bomo bolje razumeli tudi sami?

Eden izmed odgovorov je najstniški coaching, ki preverjeno daje rezultate, saj v najstniku krepi občutek vključenosti, nadzora in še mnogo več.

Pomagajte mu izgraditi pozitiven odnos do sebe in sveta okoli in se nam pridružite na webinarju, v katerem bo predavateljica Irena Grofelnik govorila o tem, kako lahko pomagamo mladim do samozavesti in primerne samopodobe.

Govorili bomo o tem:

  • katere so vrste in metode coachinga
  • kako s coachingom spremeniti vedenjske vzorce najstnika
  • kako coaching vpliva na oblikovanje njegovega razumevanja sebe in okolice
  • kako lahko s pripomočki, kot so fotografija, beseda in miselni diagrami coaching postane družinska igra o zaupanju, komunikaciji in bistveno izboljša odnose v družini
  • hkrati boste dobili nekaj nasvetov, kako lahko sami uspešno izvajate coaching na svojem najstniku

O Ireni Grofelnik

Kot prodajna trenerka Irena nenehno razvija kompetence prodajnim ekipam in usposablja vodje prodaj za učinkovito organizacijo in vodenje sodelavcev. Na Poslovni šoli Altius v Zagrebu je gostujoča profesorica pri predmetu Vodenje in izgradnja timov. Je tudi certificirana trenerka L.1 in L.2 Points of you® Akademije za uporabo orodij in facilitacijo coachinga. Že dve leti sodeluje z Modro akademijo, kjer kot predavateljica slovenskim učiteljem govori na temo coachinga.

Zase pravi, da je srečna teta, srčna prijateljica in ljubiteljica ruma ter poezije.

 

PRIJAVA
Go to Top