Loading Dogodki
  • Se želite naučiti nekaj koristnih fraz v angleščini?

  • Se želite učiti in naučiti angleščine na spontan, kreativen in zabaven način?

O webinarju

Angleščina je zaradi svoje preprostosti morebiti najbolj učljiv »tuji« jezik na svetu. Pridružite se odlični učiteljici Katji Prkič na webinarju, da vam razkrije njen potencial.  Naučila vas bo angleščine, da jo boste lahko tudi vi že jutri brez strahu uporabljali.

Na tem pol urnem webinarju se bomo podali na pot učenja angleščine – naučili se bomo uporabnih fraz in osnovne čase v  angleščini. Predavateljica vam bo pokazala, kako se lahko angleščine učite tudi doma in vam z enostavnimi razlagami poenostavila pot do uspeha (poudarek bo na govorjeni angleščini) … In, ne, angleščine ne bo predavala … Skupaj boste tvorili stavke in govorili v angleščini. Znotraj webinarja bo z vami delila tudi svoja gradiva, ki jih s svojimi učenci uporabljamo pri tečajih angleščine.

O Katji Prkič

Katja Prkič je diplomirala na Filozofski fakulteti kot univ. dipl. prevajalka angleščine in nemščine ter že skoraj takoj po študiju začela poučevati angleški jezik. Svoje izkušnje si je pridobivala tudi kot učiteljica angleščine za vsa starostna obdobja, tudi za najmlajše, in vedno znova odkrivala nove metode za poučevanje jezika. Preučevanje in odkrivanje novih prijemov za usvajanje tujega jezika je njena velika strast.

PRIJAVA
Go to Top