Loading Dogodki
  • Se vaš otrok nikakor ne more enostavno naučiti nove snovi in potrebuje ogromno časa za njeno predelavo?

  • Ne veste kako motivirati otroka, da bi se z veseljem lotil usvajanja novih znanj?

  • Bi radi otroku povečali koncentracijo in izboljšali motivacijo za učenje?

O webinarju

Veliko staršem, učiteljem in pedagogom se kdaj zgodi, da ne znajo motivirati svojih otrok ali učencev, da bi se učili z veseljem in enostavno sprejemali nova znanja. Čeprav se še tako trudijo, enostavno ne najdejo “skupnega jezika” z otroci, kateri nimajo dovolj motivacije za učenje, ali pa se učijo z velikim naporom.

V tem webinarju vam bo Gaber Marolt, oče štirih otrok in odličen predavatelj s področja vzgoje in izobraževanja otrok, predstavil načine kako se povezati z otrokom in mu olajšati učenje. Demonstriral bo tudi pristope, s katerimi lahko učenje naredite bolj zabavno, otroci pa bodo pri tem lažje in skorajda brez napora usvajali nova zanja.

Gaber bo v webinarju opisal kaj je vodilni sistem zaznavanja in kako ta odločilno vpliva na način učenja, ki ga bo vaš otrok uporabljal za večjo učinkovitost učenja. Prav tako bo na praktičnih primerih predstavil kako se vaš otrok ne sme lotiti učenja glede na njegov sistem zaznavanja, z nami pa bo podelil tudi nasvete, kako olajšati skupno učenje nove snovi.

O Gabru Maroltu

Gaber Marolt je mednarodni NLP Master trener po standardu INLPTA. Je tudi Master coach, poslovni trener in svetovalec. Je izrazito interdisciplinaren in ima bogate osebne in poslovne izkušnje z različnih področij.

NLP na vzgojnem in pedagoškem področju preučuje že skoraj celo desetletje, orodja pa lahko preizkuša tudi v svoji družini s štirimi otroki. Že skoraj deset let sodeluje v raznih organih vrtcev in šol, sodeloval pa je tudi pri posvetih na Ministrstvu za šolstvo.

NLP tečaje lahko pedagogi uveljavljajo tudi kot točkovanje za napredovanje v nazive.

PRIJAVA
Go to Top