Loading Dogodki

Vabimo vas, da se nam pridružite na uvodnem BREZPLAČNEM webinarju Vzgoja in učenje z manj stresa, na katerem vam bomo podali nekaj uporabnih nasvetov, kaj lahko naredite, da boste lažje opravili delo z vašimi otroci in da bodo raje naredili to, kar od njih želite. Prvo predvajanje webinarja si je ogledalo več kot 1000 staršev in njihovi odzivi so bili izjemno pozitivni.

Na webinarju boste razvili veščine pozitivne komunikacije, s katero boste z otroci lažje in učinkoviteje komunicirali. Naučili se boste  lažje zbirati besede, ki prinašajo rezultate, ki jih želite (da otroci »ubogajo«). Spoznali boste, kako vaše pozitivne misli pozitivno vplivajo na vedenje otrok. Predstavili vam bomo orodja za večje sodelovanje otrok oziroma kako lahko pomagate otroku prevzeti nadzor nad seboj, da razvija neodvisnost in odgovornost.

Na delavnici boste izvedeli, kdaj vas bodo otroci raje ubogali, kako je dobro, da se počutite, da vam bodo otroci sledili in kdaj boste morali vi slediti njim.
Naučili se boste, kako vplivati na svoje in njihovo počutje, kako uskladiti pričakovanja otroka z vašimi (ali obratno) in seveda, kako prepoznati učni stil otroka, kako prepoznati svojega in kako ravnati potem.

Go to Top