Loading Dogodki
  • Kako postaviti mejo tašči/babici, da se preneha vtikati v vzgojo?

  • Kako otroku razložimo ločitev, razhod staršev, na kaj moramo biti ob takih dogodkih še posebej pozorni?

O webinarju

Ljudje, ki vzdržujejo in gradijo močna razmerja z njihovimi partnerji, družinami in otroki živijo bolj polno življenje. Vendar razmerja pogosto zaidejo s poti, povzročajo bolečino in stres. Pride do situacij, ki jih sami ne znamo ali zmoremo razrešiti. Ob tem so nam lahko nasveti in podpora strokovnjakov v izjemno pomoč in korist.

Na tem webinarju bo zakonska svetovalka Melita Kuhar odgovorila na številna vprašanja, na katera trči večina staršev ob odraščanju svojih otrok.

O Meliti Kuhar

S sočutjem, srcem, znanjem, iskreno in predvsem s premnogimi izkušnjami Melita svetuje partnerjem in staršem pri vsakodnevnih izzivih že več kot desetletje. Pri njej v Svetovalnici se oglasijo pari, ki so zašli v komunikaciji, zaupanju, ne znajo več sodelovati, kot starši pa uporabljajo prijeme, ki morebiti niso primerni za vzgojo ali pač preveč popustljivo in nedosledno vzgajajo.

Svetuje tudi pri osebnem razvoju, kako preživeti razhod in nezvestobo, kar vse povzroča močne čustvene viharje, a vedno lahko najdemo ustrezne zdrave rešitve.

PRIJAVA
Go to Top