Loading Dogodki

Nedvomno se večkrat sprašujete, kako se lahko z vašim otrokom bolj povežete in dosežete, da se bodo vse naučili, opravili vso njihovo delo in imeli posluh za to, da morate tudi vi opraviti svoje obveznosti in rabite tudi nekaj časa zase? Mogoče ste celo že čisto obupani in se vam zdi, kot da vas le redko razumejo, kaj jim želite povedati oziroma kaj želite od njih? Veliko staršev se spopada s to uganko in ta vprašanja se sprašujejo mnogi.

Na webinarju boste razvili veščine pozitivne komunikacije, s katero boste z otroci lažje in učinkoviteje komunicirali. Naučili se boste  lažje zbirati besede, ki prinašajo rezultate, ki jih želite (da otroci »ubogajo«). Spoznali boste, kako vaše pozitivne misli pozitivno vplivajo na vedenje otrok. Predstavili vam bomo orodja za večje sodelovanje otrok oziroma kako lahko pomagate otroku prevzeti nadzor nad seboj, da razvija neodvisnost in odgovornost.

Na delavnici izveste, kdaj vas bodo otroci raje ubogali, kako je dobro, da se počutite, da vam bodo otroci sledili in kdaj boste morali vi slediti njim.
Naučite se, kako vplivati na svoje in njihovo počutje, kako uskladiti pričakovanja otroka z vašimi (ali obratno) in seveda, kako prepoznate učni stil otroka, kako prepoznate svojega in kako ravnati potem.

PRIJAVA
Go to Top